Om Mig.

Jeg har bred erfaring med psykologien som disciplin, herunder fra non profit organisationer, virksomheder og marketing, samt sundhedsvæsen, voksen psykiatri og i privat praksis/klinik.

  • Indehaver af Psykatoriet og Gameologi med psykologiske perspektiver på samfund, arbejdsliv og forretning, samt spil / gaming industrien. I 2022 indgik jeg eksempelvis i et samarbejde med spiludvikler virksomhederne Gamucatex og EDUFIT i funktionen som design psykolog. Sideløbende har jeg haft klienter og skriver faglige indlæg i et samarbejde med Psykologhuset ved Åen, foruden at udbyde skønlitterære  indlæg.
    Jeg tilbyder værdifuld, dybdegående viden om mennesker, kombineret med et kunstnerisk mindset og mange års hands – on erfaring.
  • Min specialiseringsgrad i voksen psykiatri, godkendt ved Sekretariatet for specialpsykologer og Ankestyrelsen, er i øvrigt et kvalitetsstempel uden lige. Jeg har valgt at forlade psykiatrien, men priser mig velsignet for de tilegnede kompetencer indenfor blandt andet forskning, ledelse, organisationer, politik og samfund, supervisionsprocesser, arbejdsmiljø- og tilrettelæggelse, almenpsykologi, psykopatologi, psykoterapi, filosofi og medicinsk behandling.
  • Autorisation som klinisk psykolog ved Psykolog nævnet og Ankestyrelsen. Det er en proces, der stiller krav om omfattende viden og praktisk erfaring indenfor psykologisk virke, hvilket indebærer tusindvis af timer med klienter.
  • Kandidatgrad i psykologi fra Aarhus Universitet, 2014.
    Specialeafhandling om personlighedspsykologi i politik.
  • Markedsføringsøkonom fra Aarhus Business Academy, 2006, med praktisk virke indenfor salg og markedsføring af kosttilskud indenfor fitness.

Uagtet opgaven eller samarbejdet, så tilstræber jeg at være tro mod den læring, at det vigtigste for mennesker er andre mennesker.

Min karrierevej har hjulpet mig til vigtig selvindsigt og i dag tillægger jeg sætningen ‘Kend dig selv’ meget stor værdi. Det indebærer at være nysgerrig og at søge input og feedback fra både nære og fjerne samarbejdspartnere, og de udmønter sig i en høj arbejdsetik og et solidt moralsk kompas.

Min erfaring fra sundhedsvæsnet skiller mig ud fra mængden på mange måder. At bidrage til menneskers mentale helbred, samt fysiske og sociale velbefindende, har givet mig en særdeles værdifuld viden om, hvad der til syvende og sidst betyder noget. Om de ting, der er vigtigst i livet.

Tilbage til PsykatorietTilbage til Gameologi